Ocumed® Omega Dagelijks

Gezonde voeding en een evenwichtig patroon van leven zijn belangrijk voor een goede gezondheid. Door genoeg bouwstoffen binnen te krijgen kan het lichaam zichzelf repareren en versterken, zodanig dat een goed afweersysteem (immuunsysteem) het hoofd kan beiden aan vele gevaren die onze dagelijkse gezondheid kunnen bedreigen.

Daarom is het nuttig het lichaam een steuntje in de rug te geven in de vorm van OCUMED® OMEGA DAGELIJKS, een zeer gezuiverde en geconcentreerde vorm van een aantal onverzadigde vetzuren, die een positieve werking hebben op ons immuunsysteem, hart, hersenen en gezichtsvermogen. Het gaat hier om de fracties DHA (zeer belangrijk) en EPA, die in OCUMED® OMEGA DAGELIJKS een gezamenlijke concentratie hebben van boven de 90%.

U kunt zelf vaststellen dat OCUMED® OMEGA DAGELIJKS van zeer zuivere kwaliteit is en derhalve optimaal werkzaam ten behoeve van het immuunsysteem door de zg. "diepvries-test" te doen. De inhoud van de capsule van OCUMED® OMEGA DAGELIJKS bevriest niet in het vriesvak van uw koelkast. Andere omega 3 producten doen dat wel, omdat deze minder dan 90% omega 3 vetzuren en bovendien ongewenste verzadigde vetten bevatten met als gevolg dat deze producten minder werkzaam kunnen zijn.

Ook bij aandoeningen zoals Macula Degeneratie en bij alle degeneratieve (gevorderde leeftijdsgebonden) aandoeningen die vanaf 45 jaar een negatieve rol kunnen spelen is het nuttig het gebruik van OCUMED® OMEGA DAGELIJKS te overwegen.

Voor uitgebreide informatie: download de Apothekerskaart.